ДОСТАВУВАМЕ БЕСПЛАТНО ЗА СМЕТКА НАД 500 ДЕНАРИ

БИТОЛСКА ПАВЛАКА

БИТОЛСКА ПАВЛАКА

Бимилк Екстра павлака 20% 180гр

Бимилк Екстра павлака 20% 180гр

Бимилк Екстра павлака 20% 180гр..

27ден.

Бимилк Павлака 20% 180гр

Бимилк Павлака 20% 180гр

2,9g Белковини 3,7g Јаглени хидрати 20g Млечна маст 863kJ / 206kcal Енергетска вредност..

27ден.

Бимилк Павлака 20% 400гр

Бимилк Павлака 20% 400гр

2,9g Белковини 3,7g Јаглени хидрати 20g Млечна маст 863kJ / 206kcal Енергетска вредност..

60ден.

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)