ДОСТАВУВАМЕ БЕСПЛАТНО ЗА СМЕТКА НАД 500 ДЕНАРИ

БИТОЛСКИ ЈОГУРТ

БИТОЛСКИ ЈОГУРТ

Бимилк  Јогурт густ 1,5кг
Бимилк јогурт чаша 180гр

Бимилк јогурт чаша 180гр

Бимилк јогурт чаша 180гр..

15ден.

Бимилк Баланс плус Јогурт 0,25кг

Бимилк Баланс плус Јогурт 0,25кг

Чувство на леснотија – секој ден !!!Balans+ содржи активни јогуртни култури кои ја подобруваат диг..

40ден.

Бимилк Баланс плус Јогурт 0,5кг

Бимилк Баланс плус Јогурт 0,5кг

Чувство на леснотија – секој ден !!!Balans+ содржи активни јогуртни култури кои ја подобруваат диг..

40ден.

Бимилк Баланс плус Јогурт 1,5кг

Бимилк Баланс плус Јогурт 1,5кг

Чувство на леснотија – секој ден !!!Balans+ содржи активни јогуртни култури кои ја подобруваат диг..

88ден.

Бимилк Баланс плус Јогурт 1кг

Бимилк Баланс плус Јогурт 1кг

Чувство на леснотија – секој ден !!!Balans+ содржи активни јогуртни култури кои ја подобруваат диг..

65ден.

Бимилк Битолски  јогурт 2,8%  со 10 витамини 250мл

Бимилк Битолски јогурт 2,8% со 10 витамини 250мл

Бимилк Битолски  јогурт 2,8%  со 10 витамини 250мл..

20ден.

Бимилк Битолски јогурт 2,8% 0,25кг

Бимилк Битолски јогурт 2,8% 0,25кг

Битолски јогурт(Јогурт од пастеризирано, хомогенизирано млеко со 2,8% млечна маст, со додаток на јог..

20ден.

Бимилк Битолски јогурт 2,8% 0,5кг

Бимилк Битолски јогурт 2,8% 0,5кг

Благотворни јогуртни културиБитолски јогурт е вистински избор за сите што сакаат во текот на целио..

40ден.

Бимилк Битолски јогурт 2,8% 1,5кг

Бимилк Битолски јогурт 2,8% 1,5кг

Битолски јогурт(Јогурт од пастеризирано, хомогенизирано млеко со 2,8% млечна маст, со додаток на јог..

80ден.

Бимилк Битолски јогурт 2,8% 1кг

Бимилк Битолски јогурт 2,8% 1кг

Битолски јогурт(Јогурт од пастеризирано, хомогенизирано млеко со 2,8% млечна маст, со додаток на јог..

57ден.

Бимилк Битолски јогурт со 10 витамини 2,8% 1кг

Бимилк Битолски јогурт со 10 витамини 2,8% 1кг

Бимилк Битолски јогурт со 10 витамини 2,8% 1кг..

62ден.

Бимилк Битолски Екстра јогурт 2,8% 1л

Бимилк Битолски Екстра јогурт 2,8% 1л

Бимилк Битолски Екстра јогурт 2,8% 1л..

55ден.

Бимилк Битолски Екстра јогурт 2,8% 250мл

Бимилк Битолски Екстра јогурт 2,8% 250мл

Bimilk Bitolski jogurt Ekstra so 2,8% mlecna mast 250g..

20ден.

Бимилк Пекарски јогурт 180гр

Бимилк Пекарски јогурт 180гр

Бимилк Пекарски јогурт 180гр..

12ден.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 15 (1 страна/и)