БИТОЛСКО МЛЕКО

БИТОЛСКО МЛЕКО

  Бимилк  Баланс + IMUNO  млеко 3.2% 1л

Бимилк Баланс + IMUNO млеко 3.2% 1л

59ДЕН.

  Бимилк  Баланс + IMUNO  млеко 3.2% 1л..

  Бимилк Битолско млеко 3.2% 1л

Бимилк Битолско млеко 3.2% 1л

54ДЕН.

Битолското трајно млеко е добиено од најквалитетно млеко од специјално избрани фарми. Богатството од протеини, витамини, калциум и други хранливи состојки претставува дневна доза з..

Бимилк Битолско млеко 2.8% 1л

Бимилк Битолско млеко 2.8% 1л

52ДЕН.

Битолското трајно млеко е добиено од најквалитетно млеко од специјално избрани фарми. Богатството од протеини, витамини, калциум и други хранливи состојки претставува дневна доза з..

Бимилк Битолско млеко 3.2% 1л ДУОПАК

Бимилк Битолско млеко 3.2% 1л ДУОПАК

99ДЕН.

Битолското трајно млеко е добиено од најквалитетно млеко од специјално избрани фарми. Богатството од протеини, витамини, калциум и други хранливи состојки претставува дневна доза з..

Family млеко 2.8% 1л

Family млеко 2.8% 1л

39ДЕН.

Family млеко 2.8% 1л..

Бимилк Битолско млеко 1.5% 1л

Бимилк Битолско млеко 1.5% 1л

51ДЕН.

Битолското трајно млеко е добиено од најквалитетно млеко од специјално избрани фарми. Богатството од протеини, витамини, калциум и други хранливи состојки претставува дневна доза з..

Бимилк Битолско млеко 3,2% 0,5л

Бимилк Битолско млеко 3,2% 0,5л

37ДЕН.

Битолското трајно млеко е добиено од најквалитетно млеко од специјално избрани фарми. Богатството од протеини, витамини, калциум и други хранливи состојки претставува дневна доза з..

Бимилк Битолско млеко 3.5% 1л

Бимилк Битолско млеко 3.5% 1л

55ДЕН.

Битолското трајно млеко е добиено од најквалитетно млеко од специјално избрани фарми. Богатството од протеини, витамини, калциум и други хранливи состојки претставува дневна доза з..

Битолско Млеко 10 витамини 2.8% 1л

Битолско Млеко 10 витамини 2.8% 1л

57ДЕН.

Битолското трајно млеко е добиено од најквалитетно млеко од специјално избрани фарми. Богатството од протеини, витамини, калциум и други хранливи состојки претставува дневна доза з..

 Бимилк Битолско свежо млеко 1л

Бимилк Битолско свежо млеко 1л

39ДЕН. 48ДЕН.

-19%

Битолското свежо млеко е добиено од најквалитетно млеко од специјално избрани фарми. Богатството од протеини, витамини, калциум и други хранливи состојки претставува дневна доза зд..

Бимилк Битолско млеко 0.9% 1л

Бимилк Битолско млеко 0.9% 1л

57ДЕН.

Бимилк Битолско млеко 0.9% 1л..

Прикажани од 1 до 11 од вкупно 11 (1 страна/и)