Информации за испорака

ПОЧИТУВАНИ:


Цена за испорака и локации каде вршиме достава:


  • Испораката на вашите нарачки се врши преку нашите возила и истата се врши до секое населено место во Битола и поблиската околината.
  • ЦЕНАТА ЗА ИСПОРАКА во Битола е 70 денари за вкупна нарачка до 500 денари, а за нарачките кои ја надминуваат сумата од 500 денари, ИСПОРАКАТА Е БЕСПЛАТНА.
  • ВО БИТОЛСКАТА ОКОЛИНА ( СЕЛА ) ДОСТАВА СЕ ВРШИ БЕСПЛАТНО И САМО ЗА СИТЕ НАРАЧКИ КОИ ЈА НАДМИНУВААТ СУМАТА ОД 500 ДЕНАРИ.  За помал износ на нарачка достава нема да биди извршена..


Информации за нарачка и достава:

  1. ВРЕМЕ НА НАРАЧКА: | 24/7 Нон Стоп
  2. ВРЕМЕ НА ДОСТАВА: | Понеделник– Сабота 08:00 до 20:00 часот (Недела  и државни празници не доставуваме)


Контакт информации

  • Адреса: ул Апостол Здравевски 1а Битола
  • Телефон: 078 285 145
  • Email: info@marketbt.mk

Секоја ваша нарачка пред да биде испорачана е уредно и безбедно спакувана за да не може да дојде до оштетување на истата. Нарачателот е должен да го провери производот веднаш откако ќе му биде доставен и доколку увиди било каков недостаток или оштетување на истиот должен е веднаш да пријави на лицето кое ја доставило пратката.

Доколку не сте задоволни од производите кои ви се испорачани контактирајтене за замена или враќање на паричниот надомест.

Доколку имате потреба од повеќе информации слободно контактирајте не на 078285145 или на email info@marketbt.mk