ДОСТАВУВАМЕ БЕСПЛАТНО ЗА СМЕТКА НАД 500 ДЕНАРИ

ДЕЗИНФЕКЦИЈА И МАСКИ

Bactosal Течен концентрат за чистење и дезинфекција 1л

Bactosal Течен концентрат за чистење и дезинфекција 1л

Bactosal Течен концентрат за чистење и дезинфекција 1л..

110ден.

Авакс Антибактериски раствор 0,2% 1л

Авакс Антибактериски раствор 0,2% 1л

Avaks Антибактеријал 0,2% готов раствор за употреба. Се користи за дезинфекција и дезодорирање н..

73ден.

Авакс Антибактериски раствор 0.5% 1л

Авакс Антибактериски раствор 0.5% 1л

Avaks Антибактеријал раствор за дезинфекција со озвежувачки мирис кој ги уништува грам-позитивните..

99ден.

Алкалоид Дезинтал средство за дезинфекција 0,2% 950мл

Алкалоид Дезинтал средство за дезинфекција 0,2% 950мл

Алкалоид Дезинтал средство за дезинфекција 0,2% 950мл..

80ден.

Андрос Антибактериски гел за раце 500мл

Андрос Антибактериски гел за раце 500мл

Андрос Антибактериски гел за раце 500мл..

199ден.

Заштитник за лице (визир) 1 парче

Заштитник за лице (визир) 1 парче

Заштитник за лице (визир) 1 парче...

210ден.

ЛАХОР АНТИБАКТЕРИСКИ ТВРД САПУН 90Г

ЛАХОР АНТИБАКТЕРИСКИ ТВРД САПУН 90Г

ЛАХОР АНТИБАКТЕРИСКИ ТВРД САПУН 90Г..

22ден.

 Gloss Антибактериски влажни марамици со ментол 56 парчиња

Gloss Антибактериски влажни марамици со ментол 56 парчиња

Gloss Антибактериски влажни марамици со ментол 56 парчиња..

90ден.

Gloss Антибактериски влажни марамици портокал 56 парчиња

Gloss Антибактериски влажни марамици портокал 56 парчиња

Gloss Антибактериски влажни марамици портокал 56 парчиња..

90ден.

Авакс Плус Алкохолен дезинфициенс 500мл

Авакс Плус Алкохолен дезинфициенс 500мл

Avaks моќно антибарктерсико средство за раце и површини 500ml. Уништува 99,99% од бактериите...

285ден.

СОС Антибактериски гел за раце 65мл

СОС Антибактериски гел за раце 65мл

СОС Антибактериски гел за раце 65мл..

85ден.

Авакс Антибактеријал концентрат за дезинфекција 1л

Авакс Антибактеријал концентрат за дезинфекција 1л

Avaks Антибактеријал раствор за дезинфекција со озвежувачки мирис кој ги уништува грам-позитивните..

149ден.

Медикал Антисептик Гел за дезинфекција на раце 75мл

Медикал Антисептик Гел за дезинфекција на раце 75мл

Медикал Антисептик Гел за дезинфекција на раце 75мл..

99ден.

Medical Антибактериски раствор за дезинфекција на раце 100мл

Medical Антибактериски раствор за дезинфекција на раце 100мл

Medical Антибактериски раствор за дезинфекција на раце 100мл..

110ден.

Прикажани од 1 до 14 од вкупно 14 (1 страна/и)