ДОСТАВУВАМЕ БЕСПЛАТНО ЗА СМЕТКА НАД 500 ДЕНАРИ

ДЕЗИНФЕКЦИЈА И МАСКИ

Авакс Антибактериски раствор 0,2% 1л

Авакс Антибактериски раствор 0,2% 1л

Avaks Антибактеријал 0,2% готов раствор за употреба. Се користи за дезинфекција и дезодорирање н..

99ден.

Авакс Антибактериски раствор 0.5% 1л

Авакс Антибактериски раствор 0.5% 1л

Avaks Антибактеријал раствор за дезинфекција со озвежувачки мирис кој ги уништува грам-позитивните..

99ден.

Андрос Антибактериски гел за раце 500мл

Андрос Антибактериски гел за раце 500мл

Андрос Антибактериски гел за раце 500мл..

210ден.

Алкалоид Дезинтал средство за дезинфекција 0,2% 950мл

Алкалоид Дезинтал средство за дезинфекција 0,2% 950мл

Алкалоид Дезинтал средство за дезинфекција 0,2% 950мл..

80ден.

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)