ДОСТАВУВАМЕ БЕСПЛАТНО ЗА СМЕТКА НАД 500 ДЕНАРИ

ЛЕБ И БЕЛИ ПЕЧИВА (ПЕКАРА)

Подобри го барањето

Жито Лукс  тост Бел леб 350гр
Жито Лукс Баварски леб 470гр

Жито Лукс Баварски леб 470гр

Баварскиот леб има густа и мека структура и е приготвен од бело и ̀ржано брашно и пченични трици з..

35ден.

Жито Лукс Ржан тост леб 350гр

Жито Лукс Ржан тост леб 350гр

Интегралниот пченичен леб на парчиња со `рж е создаден од комбинација на интегрално брашно, `ржано..

40ден.

Тонус Леб без квасец 450гр

Тонус Леб без квасец 450гр

Тонус Леб без квасец 450гр..

67ден.

Тонус Леб со црно семе (Nigella sativa) 450гр

Тонус Леб со црно семе (Nigella sativa) 450гр

Тонус Леб со црно семе (Nigella sativa) 450гр..

63ден.

Тонус Леб стандард 450гр

Тонус Леб стандард 450гр

Тонус Леб стандард 450гр..

60ден.

Tortilla Mexicana Пченична тортиља 8/1 320гр

Tortilla Mexicana Пченична тортиља 8/1 320гр

Tortilla Mexicana Пченична тортиља 8/1 320гр..

99ден.

Александар Пекара БАВАРСКИ ПЕРЕК

Александар Пекара БАВАРСКИ ПЕРЕК

Александар Пекара -FOOD MORNING   програма - ПРОИЗВОДОТ Е ДОСТАПЕН ДО 13 часот. За порачки..

20ден.

Александар Пекара ГЕВРЕК

Александар Пекара ГЕВРЕК

Александар Пекара -FOOD MORNING   програма - ПРОИЗВОДОТ Е ДОСТАПЕН ДО 13 часот. За порачки..

15ден.

Александар Пекара ГЕВРЕК СО МАСЛИНКИ

Александар Пекара ГЕВРЕК СО МАСЛИНКИ

Александар Пекара -FOOD MORNING   програма - ПРОИЗВОДОТ Е ДОСТАПЕН ДО 13 часот. За порачки..

20ден.

Александар Пекара ЛЕБ  550гр

Александар Пекара ЛЕБ 550гр

ПЕКАРА АЛЕКСАНДАР БЕЛ ЛЕБ 550гр..

25ден.

Александар Пекара ЛЕБ  ЧИЈАБАТА

Александар Пекара ЛЕБ ЧИЈАБАТА

Александар Пекара ЛЕБ  ЧИЈАБАТА..

25ден.

Александар Пекара ЛЕБ Селска погача  550гр

Александар Пекара ЛЕБ Селска погача 550гр

ПЕКАРА АЛЕКСАНДАР БЕЛ ЛЕБ 550гр..

25ден.

Александар Пекара ЛИСНАТ ГЕВРЕК

Александар Пекара ЛИСНАТ ГЕВРЕК

Александар Пекара -FOOD MORNING   програма - ПРОИЗВОДОТ Е ДОСТАПЕН ДО 13 часот. За порачки..

20ден.

Александар Пекара ЛИСНАТА КИФЛА  СО ВИРШЛА

Александар Пекара ЛИСНАТА КИФЛА СО ВИРШЛА

Александар Пекара -FOOD MORNING   програма - ПРОИЗВОДОТ Е ДОСТАПЕН ДО 13 часот. За порачки..

25ден.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 39 (3 страна/и)