ДОСТАВУВАМЕ БЕСПЛАТНО ЗА СМЕТКА НАД 500 ДЕНАРИ

МЛЕКО, МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ И ЈАЈЦА

МЛЕКО, МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ И ЈАЈЦА

Подобри го барањето


Family млеко 2.8% 1л

Family млеко 2.8% 1л

Family млеко 2.8% 1л..

39ден.

Бимилк  Јогурт густ 1,5кг
Бимилк јогурт чаша 180гр

Бимилк јогурт чаша 180гр

Бимилк јогурт чаша 180гр..

15ден.

Бимилк Баланс плус Јогурт 0,25кг

Бимилк Баланс плус Јогурт 0,25кг

Чувство на леснотија – секој ден !!!Balans+ содржи активни јогуртни култури кои ја подобруваат диг..

40ден.

Бимилк Баланс плус Јогурт 0,5кг

Бимилк Баланс плус Јогурт 0,5кг

Чувство на леснотија – секој ден !!!Balans+ содржи активни јогуртни култури кои ја подобруваат диг..

40ден.

Бимилк Баланс плус Јогурт 1,5кг

Бимилк Баланс плус Јогурт 1,5кг

Чувство на леснотија – секој ден !!!Balans+ содржи активни јогуртни култури кои ја подобруваат диг..

88ден.

Бимилк Баланс плус Јогурт 1кг

Бимилк Баланс плус Јогурт 1кг

Чувство на леснотија – секој ден !!!Balans+ содржи активни јогуртни култури кои ја подобруваат диг..

65ден.

Бимилк Битолски  јогурт 2,8%  со 10 витамини 250мл

Бимилк Битолски јогурт 2,8% со 10 витамини 250мл

Бимилк Битолски  јогурт 2,8%  со 10 витамини 250мл..

20ден.

Бимилк Битолски јогурт 2,8% 0,25кг

Бимилк Битолски јогурт 2,8% 0,25кг

Битолски јогурт(Јогурт од пастеризирано, хомогенизирано млеко со 2,8% млечна маст, со додаток на јог..

20ден.

Бимилк Битолски јогурт 2,8% 0,5кг

Бимилк Битолски јогурт 2,8% 0,5кг

Благотворни јогуртни културиБитолски јогурт е вистински избор за сите што сакаат во текот на целио..

40ден.

Бимилк Битолски јогурт 2,8% 1,5кг

Бимилк Битолски јогурт 2,8% 1,5кг

Битолски јогурт(Јогурт од пастеризирано, хомогенизирано млеко со 2,8% млечна маст, со додаток на јог..

80ден.

Бимилк Битолски јогурт 2,8% 1кг

Бимилк Битолски јогурт 2,8% 1кг

Битолски јогурт(Јогурт од пастеризирано, хомогенизирано млеко со 2,8% млечна маст, со додаток на јог..

57ден.

Бимилк Битолски јогурт со 10 витамини 2,8% 1кг

Бимилк Битолски јогурт со 10 витамини 2,8% 1кг

Бимилк Битолски јогурт со 10 витамини 2,8% 1кг..

62ден.

Бимилк Битолски Екстра јогурт 2,8% 1л

Бимилк Битолски Екстра јогурт 2,8% 1л

Бимилк Битолски Екстра јогурт 2,8% 1л..

55ден.

Бимилк Битолски Екстра јогурт 2,8% 250мл

Бимилк Битолски Екстра јогурт 2,8% 250мл

Bimilk Bitolski jogurt Ekstra so 2,8% mlecna mast 250g..

20ден.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 91 (7 страна/и)