СВЕЖО ОВОШЈЕ

Јаболка Ајдарет кгр

Јаболка Ајдарет кгр

40ДЕН.

РАЧНО ОДБРАНО е програма на Marketbt.mk која гарантира дека за секоја нарачка се одбираат најдобрите парчиња кои се достапни во моментот – исто како што би одбрал и најпребирлив..

Јаболка Грени Смит кгр

Јаболка Грени Смит кгр

40ДЕН.

РАЧНО ОДБРАНО е програма на Marketbt.mk која гарантира дека за секоја нарачка се одбираат најдобрите парчиња кои се достапни во моментот – исто како што би одбрал и најпребирлив..

БАНАНИ 1кг

БАНАНИ 1кг

50ДЕН.

РАЧНО ОДБРАНО е програма на Marketbt.mk која гарантира дека за секоја нарачка се одбираат најдобрите парчиња кои се достапни во моментот – исто како што би одбрал и најпребирлив..

Лимони 1кг

Лимони 1кг

40ДЕН.

РАЧНО ОДБРАНО е програма на Marketbt.mk која гарантира дека за секоја нарачка се одбираат најдобрите парчиња кои се достапни во моментот – исто како што би одбрал и најпребирли..

Abc Суви сливи 200гр

Abc Суви сливи 200гр

97ДЕН.

Ново

Abc Суви сливи 200гр..

Јаболка Златен делишес 1кг

Јаболка Златен делишес 1кг

40ДЕН.

РАЧНО ОДБРАНО е програма на Marketbt.mk која гарантира дека за секоја нарачка се одбираат најдобрите парчиња кои се достапни во моментот – исто како што би одбрал и најпребирлив..

Јаболка Муцу кгр

Јаболка Муцу кгр

40ДЕН.

РАЧНО ОДБРАНО е програма на Marketbt.mk која гарантира дека за секоја нарачка се одбираат најдобрите парчиња кои се достапни во моментот – исто како што би одбрал и најпребирлив..

Јаболка Црвен делишец 1кг

Јаболка Црвен делишец 1кг

40ДЕН.

цената е изразена за тежина од 1кг... Производот се продава во опција од 1, 2 ,3 .... килограмиРАЧНО ОДБРАНО е програма на Marketbt.mk која гарантира дека за секоја нарачка се ..

Ананас 1 парче (цца 1.2кг)

Ананас 1 парче (цца 1.2кг)

144ДЕН.

Потекло: Костарика, сорта: Комосус, Премиум класаЦената е за парче. Просечна тежина на едно парче е 1,2кг (±5%).По сечењето, складирајте го во херметички сад и чувајте во фрижидер...

Жолт цитрон 500гр

Жолт цитрон 500гр

60ДЕН.

цената е изразена за тежина од 500гр...  цената по килограм е 80 Денари.РАЧНО ОДБРАНО е програма на Marketbt.mk која гарантира дека за секоја нарачка се одбираат најдобрите..

Калинки 1кг

Калинки 1кг

70ДЕН.

РАЧНО ОДБРАНО е програма на Marketbt.mk која гарантира дека за секоја нарачка се одбираат најдобрите парчиња кои се достапни во моментот – исто како што би одбрал и најпребир..

Критско мало Зрело авокадо 1 парче (цца. 130гр)

Критско мало Зрело авокадо 1 парче (цца. 130гр)

59ДЕН.

Едно свежо зрело авокадо (употребливо до 3 дена) со потекло од Крит, Грција. Типична тежина на едно парче е 160гр.РАЧНО ОДБРАНО е програма на Marketbt.mk која гарантира дека за с..

Прикажани од 1 до 12 од вкупно 25 (3 страна/и)