ДОСТАВУВАМЕ БЕСПЛАТНО ЗА СМЕТКА НАД 500 ДЕНАРИ

ЗАМРЗНАТО

  


Подобри го барањето


Cermat Variagato 4 Classic Сладолед во кутија 2000мл (Замрзнато)

Cermat Variagato 4 Classic Сладолед во кутија 2000мл (Замрзнато)

Cermat Variagato 4 Classic Сладолед во кутија 2000мл (Замрзнато)..

270ден.

Перутнина Птуј Копан со надкопан 800гр (Замрзнато)

Перутнина Птуј Копан со надкопан 800гр (Замрзнато)

Перутнина Птуј Копан со надкопан 800гр (Замрзнато)..

170ден.

Перутнина Птуј Копани кратки 800гр (Замрзнато)

Перутнина Птуј Копани кратки 800гр (Замрзнато)

Перутнина Птуј Копани кратки 800гр (Замрзнато)..

180ден.

Перутнина Птуј Пиле 1.2кг (Замрзнато)

Перутнина Птуј Пиле 1.2кг (Замрзнато)

Перутнина Птуј Пиле 1.2кг (Замрзнато)..

220ден.

Перутнина Птуј Пилешки медаљони со кашкавал 300гр (Замрзнато)

Перутнина Птуј Пилешки медаљони со кашкавал 300гр (Замрзнато)

Сочни медаљони од пилешко филе и парчиња кашкавал со вкус на пржено малку засолено пилешко месо...

140ден.

Перутнина Птуј Пилешки медаљони со кашкавал 750гр (Замрзнато)

Перутнина Птуј Пилешки медаљони со кашкавал 750гр (Замрзнато)

Сочни медаљони од пилешко филе и парчиња кашкавал со вкус на пржено малку засолено пилешко месо...

240ден.

ZOGI Пилешки копан краток паковани  1кг

ZOGI Пилешки копан краток паковани 1кг

ZOGI Пилешки копан краток паковани  ЦЕНАТА Е НА ПАРЧЕ ПАКОВАНО 1кг..

110ден.

ZOGI Пилешки копан со надкопан  паковани  1кг

ZOGI Пилешки копан со надкопан паковани 1кг

ZOGI Пилешки копан со надкопан  паковани  ЦЕНАТА Е НА ПАРЧЕ ПАКОВАНО 1кг..

100ден.

ZOGI Пилешки копан со надокан рефусен 10кг

ZOGI Пилешки копан со надокан рефусен 10кг

ZOGI Пилешки копан со надокан рефусен 10кгПроизводот се продава на пакет нето тежина 10кг..

850ден.

ZOGI Пилешки Стек пакован 1кг

ZOGI Пилешки Стек пакован 1кг

ZOGI Пилешки Стек пакованЦЕНАТА Е НА ПАРЧЕ ПАКОВАНО 1кг..

240ден.

Џигер Пилешки  500гр  (ЗАМРЗНАТО)

Џигер Пилешки 500гр (ЗАМРЗНАТО)

БРАЗИЛСКИ ЏИГЕР ПАКОВАН ПО 500гр  (ЗАМРЗНАТО) УВОЗНИК ЗА МАКЕДОНИЈА - АДРИЈУС СКОПЈЕ..

50ден.

Адријус ОСЛИЧ пакован 1кг

Адријус ОСЛИЧ пакован 1кг

Адријус ОСЛИЧ пакован 1кг..

160ден.

Кебап (цца 500гр) Марфил (замрзнато)

Кебап (цца 500гр) Марфил (замрзнато)

Едно парче е околу 25 грама. Потекло: Р. Македонија Произведува: МП МАРФИЛ Прилеп..

100ден.

Мелено месо мешавина од јунешко и свинско (70:30)  500гр  (ЗАМРЗНАТО)

Мелено месо мешавина од јунешко и свинско (70:30) 500гр (ЗАМРЗНАТО)

МЕСАРНИЦА Мелено месо мешавина од јунешко и свинско (70:30)  500гр  (ЗАМРЗНАТО)..

115ден.

Метрополи Виена Сладолед 85мл (Замрзнато)

Метрополи Виена Сладолед 85мл (Замрзнато)

Метрополи Виена Сладолед 85мл (Замрзнато)Сладолед со вкус на карамел, збогатен со прелив со вкус н..

40ден.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 31 (3 страна/и)