ДОСТАВУВАМЕ БЕСПЛАТНО ЗА СМЕТКА НАД 500 ДЕНАРИ

Информации за испорака

Информации за испорака

ПОЧИТУВАНИ:

НАПОМЕНА  НАШЕТО РАБОТНО ВРЕМЕ Е РАСПОРЕДЕНО СПОРЕД ВОНРЕДНАТА СОСТОЈБА . НАРАЧКИ ПРИМАМЕ  24 ЧАСА,  А ДОСТАВАТА Е ЗА 2 ЧАСА НА ВАШАТА АДРЕСА, Доколку сакате друг термин за достава ве молиме во Коментар да ни оставите термин кога сакате да ви биде доставена нарачката. Работното време за достава е од 07 до 19 часот секој работен ден. За деновите кога ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС започнува порано од 19 часот  и напето работно време за достава се менува според  времето дозволено за движење.

ДЕЖУРЕН МАРКЕТ

За деновите со 24 часовна забрана ние сме дежурен маркет кој врши достава на ОСНОВНИ НАМИРНИЦИ  на територијата на Општина Битола, со термини за достава на истите од 12  до 16 часот.

Испораката на вашите нарачки се врши преку нашите возила и истата се врши до секое населено место во Битола и околината.

ЦЕНАТА ЗА ИСПОРАКА во Битола е 70 денари за вкупна нарачка до 500 денари, а за нарачките кои ја надминуваат сумата од 500 денари, ИСПОРАКАТА Е БЕСПЛАТНА.

ВО БИТОЛСКАТА ОКОЛИНА ( СЕЛА ) ДОСТАВА СЕ ВРШИ БЕСПЛАТНО И САМО ЗА СИТЕ НАРАЧКИ КОИ ЈА НАДМИНУВААТ СУМАТА ОД 3000 ДЕНАРИ.  За помал износ на нарачка достава нема да биди извршена.

ЛИЦА ВО ДОМАШНА САМОИЗОЛАЦИЈА - За лицата кои се во самоизолација вршиме БЕЗКОНТАКТНА ДОСТАВА  на намирници до нивната врата . Ве молиме доколку сте во самоизолација да ни наведете во коментар или телефонски да не исконтактирате .

Секоја ваша нарачка пред да биде испорачана е уредно и безбедно спакувана за да не може да дојде до оштетување на истата. Нарачателот е должен да го провери производот веднаш откако ќе му биде доставен и доколку увиди било каков недостаток или оштетување на истиот должен е веднаш да пријави на лицето кое ја доставило пратката.

Доколку не сте задоволни од производите кои ви се испорачани контактирајтене за замена или враќање на шаричниот надомест.

Доколку имате потреба од повеќе информации слободно контактирајте не на 078285145 или на email info@marketbt.mk