За нас

MARKETBT.MK е компанија која врши достава на прехрамбени намирници и средства за хигиена нега и здравје во Битола до вашиот Дом или Канцеларија.

Замисли да не треба да чекаш во редови. И да не треба да посетуваш неколку локации за да успееш да набавиш сè што ти треба. И на крај, замисли сето тоа да можеш да го завршиш само со еден клик од најудобниот агол во твојата соба во било кое време на денот, секој ден од неделата, 365 дена во годината!

Добредојдовте во MARKETBT.MK, место каде што конечно Ви е достапно сè што ви е треба. Создадовме единствена платформа каде што ќе најдете сè, од А до Ш и сето тоа на само еден клик од Вашиот дом доставено во време кое Вие ќе го одберете.

MARKETBT.MK е современа надоградба на фамилијарен маркет кој опстојува во Битола од 1993 г со седиште во Буковска Населба.

Copyright 2020 © ШАРКОВСКИ ТРЕЈД КОМЕРЦ Битола MK4002017550486