ЗАМРЗНАТО

  


Подобри го барањето


ZOGI Пилешки Стек пакован 1кг

ZOGI Пилешки Стек пакован 1кг

240ДЕН.

ZOGI Пилешки Стек пакованЦЕНАТА Е НА ПАРЧЕ ПАКОВАНО 1кг..

Перутнина Птуј Копан со надкопан 800гр (Замрзнато)

Перутнина Птуј Копан со надкопан 800гр (Замрзнато)

170ДЕН.

Перутнина Птуј Копан со надкопан 800гр (Замрзнато)..

Перутнина Птуј Копани кратки 800гр (Замрзнато)

Перутнина Птуј Копани кратки 800гр (Замрзнато)

180ДЕН.

Перутнина Птуј Копани кратки 800гр (Замрзнато)..

Перутнина Птуј Пиле 1.2кг (Замрзнато)

Перутнина Птуј Пиле 1.2кг (Замрзнато)

220ДЕН.

Перутнина Птуј Пиле 1.2кг (Замрзнато)..

Перутнина Птуј Пилешки медаљони со кашкавал 300гр (Замрзнато)

Перутнина Птуј Пилешки медаљони со кашкавал 300гр (Замрзнато)

140ДЕН.

Сочни медаљони од пилешко филе и парчиња кашкавал со вкус на пржено малку засолено пилешко месо. Медаљоните се обвиткани со крцкава смеса за панирање месо.Алергени: зрна кои сод..

Перутнина Птуј Пилешки медаљони со кашкавал 750гр (Замрзнато)

Перутнина Птуј Пилешки медаљони со кашкавал 750гр (Замрзнато)

240ДЕН.

Сочни медаљони од пилешко филе и парчиња кашкавал со вкус на пржено малку засолено пилешко месо. Медаљоните се обвиткани со крцкава смеса за панирање месо.Алергени: зрна кои сод..

 Метро Лосос котлети 600гр (Замрзнато)

Метро Лосос котлети 600гр (Замрзнато)

299ДЕН.

Свежо замрзнати лосос котлети во пакување од 600 гр...

Cermat Variagato Quatro Сладолед со чоколадо, ванила, лешник и млеко 2000мл (Замрзнато)

Cermat Variagato Quatro Сладолед со чоколадо, ванила, лешник и млеко 2000мл (Замрзнато)

265ДЕН.

Сладолед со вкус на чоколадо, ванила, лешник и млеко со прелив со вкус од вишна, чоколадо и бело чоколадо збогатен со чоколадни парчиња...

Ptuj  пилешки црн дроб 500гр

Ptuj пилешки црн дроб 500гр

80ДЕН.

Ptuj  пилешки црн дроб 500гр..

ZOGI Пилешки копан без коска  пакован  2кг (ЗАМРЗНАТО)

ZOGI Пилешки копан без коска пакован 2кг (ЗАМРЗНАТО)

400ДЕН.

ZOGI Пилешки копан паковани  ЦЕНАТА Е НА ПАРЧЕ ПАКОВАНО 2кг..

ZOGI Пилешки копан краток паковани  1кг

ZOGI Пилешки копан краток паковани 1кг

110ДЕН.

ZOGI Пилешки копан краток паковани  ЦЕНАТА Е НА ПАРЧЕ ПАКОВАНО 1кг..

ZOGI Пилешки копан со надкопан  паковани  1кг

ZOGI Пилешки копан со надкопан паковани 1кг

100ДЕН.

ZOGI Пилешки копан со надкопан  паковани  ЦЕНАТА Е НА ПАРЧЕ ПАКОВАНО 1кг..

Прикажани од 1 до 12 од вкупно 50 (5 страна/и)